Sider

25.10.14

Fordi vi skal hjælpe studerende

Only for Danish readers as this post is a request for interviews with blog readers in Denmark. 

Hej skønne læsere. 

For et par uger siden mødtes jeg med to søde piger over en kop kaffe og en god snak om plus-size industrien og blogging i Danmark. Og nu har de brug for jeres hjælp! Læs med herunder, hvad I kan gøre for at hjælpe to studerende med deres kandidatafhandling. Jeg kan skrive under på, at de er noget så søde og rare, så jeg håber virkelig at I vil give dem en hånd med. Her er deres brev til jer: 

Hej piger :)


Vi søger nogle friske og skønne plus-size piger i alderen 20-30 år, der gerne vil hjælpe os med at skabe mere fokus og bedre muligheder for plus-size moden i Danmark.

Vi er to kandidat studerende piger (cand. ling. merc.) fra Aarhus Universitet, der er i gang med at skrive vores kandidat afhandling, som afslutning på 5 års uddannelse. Vi har valgt at vores emne skal omhandle blogging og plus-size mode i Danmark og håber derfor at I/du kan og vil hjælpe os ved at dele Jeres erfaringer som plus-size blog følgere :)
Vi skal bruge 10-12 piger til to fokus gruppe interviews, hvor vi skal hygge og snakke om hvad I synes om plus-size moden i Danmark, samt Jeres måde at bruge plus-size blogs på.
Interviewene vil finde sted i Aarhus og gerne i løbet af uge 45 og 46 (d. 3-14 november).
Vi vil sørge for en god og hyggelig stemning, samt lidt godt til ganen og noget at drikke :)

Vi håber rigtigt meget, at nogle af Jer kunne være interesseret i at hjælpe, da dette vil betyde alverden for os og for kvaliteten af vores kandidat afhandling :)


Kontakt os på mail: lauralegarth@hotmail.com eller manija_ayoubi@hotmail.com


Kærlig hilsen

Laura og Manija

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...