Sider

11.7.15

Ferie giveaway - Zizzi shorts

English:
I'm sorry! This giveaway is only open for Danish readers. However I would still like to know if you're having any special plans for the summer? Also; my boyfriend is on vacation now and I've been looking so much forward to extra family time. Hopefully it will also give me a little extra time on my hands for blogging - see you again soon! 

Hej smukke kvinder! 

Har I det godt derude? Nyder I sommeren, selvom den ikke viser sig fra sin pæneste side i år? Har I ferie og har I spændende planer? 

Min kæreste har ferie nu og jeg har glædet mig så meget til at vi har ekstra meget tid til at være sammen som familie. Det bliver så skønt! Der har været så stille herinde på det sidste og det er ikke med min gode vilje, men sandheden er bare den, at jeg har noget andet at tage mig til lige nu, som altid vil være endnu vigtigere for mig at prioritere - også selvom jeg holder meget af min blog og jer og alt det som bloggen betyder for mig. Jeg har tænkt mig at bruge ferien på at komme lidt op i blog-gear igen, men jeg har også tænkt mig at sørge for at nyde de sidste to måneder af min barsel i fulde drag. For de kommer bare ikke tilbage og jeg synes allerede, at det går alt for stærkt - uden at forvandle bloggen til en mor-blog, så kan det da være jeg skriver lidt om det en af dagene. 

For at fejre feriens komme, så vil jeg gerne forkæle en af jer med et par lækre shorts fra Zizzi. De er lavet i det lækreste, blødeste, tyndeste bomuld og er helt perfekte til sommerens bare ben. Altså, for sommeren kommer da igen på et tidspunkt! Jeg er sikker på det. 

Shorts

Shortsene er i str. 50 og alt du skal gøre for at vinde er:

1. Følg Piece of my Mind på Bloglovin' og på Facebook  
2. Skrive en kommentar til indlægget, hvor du fortæller hvad du har af ferieplaner i år. 

Vinderen trækkes om en uge - lørdag den 18. juli og offentliggøres her på bloggen. Held og lykke!

8 kommentarer:

 1. Jannie Möser11.7.15

  Jeg håber at vinde, da disse shorts, vil være perfekte til vores ferie, som i år går til Thailand😍

  SvarSlet
 2. Jeg skal holde fødselsdag for familien, og ellers bare læse op til reeksamen. Måske et smut i Den Gamle By :)

  SvarSlet
 3. Det er jo lige min størrelse! :-) Fire ugers sommerferie er lige startet i dag :-) Vi var på Mallorca for en måned siden, så sommerferien kommer til at være på terrassen, i haven og på stranden :-)

  SvarSlet
 4. Øv min ferie er slut i morgen,så sætter min lid til det danske sommervejr,så aftenerne kan bruges i haven.
  Vi har været en uge i Kroatien,hvor det var fantastisk vejr og de sidste par dage har vi vasket tøj,hygget med venner og ladet op til job igen.
  God sommer
  marialundpedersen@gmail.com

  SvarSlet
 5. Vi har ingen ferieplaner i år, vi holder en uges ferie sammen nu her i uge 29, og den skal gå med at hygge, slappe af og se en masse venner og familie :)

  SvarSlet
 6. Fede shorts.

  Jeg skal i år holde ferie i Cirkus Summarum hvor jeg er frivillig hjælper ;)

  SvarSlet
 7. her i vores lille familie skal vi i sommerhus på Djursland
  marianne.lykke@gmail.com

  SvarSlet
 8. Vi skal holde ferie i Danmark :) Meget af ferien bliver herhjemme, hvorfra vi kører ud til oplevelser, så børnene prøver lidt ting :)
  Mvh Monica
  volcanokitten@outlook.com

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...