Sider

15.7.15

OOTD: Lazy afternoonHvor perfekt er det her nederdel lige til dovne eftermiddage? Jeg mener de dage, hvor man virkelig har brug for at føle sig godt tilpas men også pæn nok til at gå udenfor døren. Sådan er det her nederdel! Det er så blødt og lækkert, at man ligeså godt kunne gå rundt i nattøj. Men det er også virkelig pænt! Lækker kombination. Det er fra VRS Jackie, som forhandles i Bilka og Føtex og er i butikkerne netop nu - du kan også få et par bløde bukser og en cardigan i samme fine materiale. 

I dag har været den perfekte feriedag, hvis du spørger mig. Vejret har været godt og vi kom tidligt ud af døren og har brugt det meste af dagen på de nye Moesgård Museum (hvis du befinder dig i Århus i løbet af sommeren, så tag forbi! Der er så flot!) og det var simpelthen så hyggeligt. Vores lille pige, som ikke er så lille længere, opførte sig eksemplarisk og sov endda et par gange. Jeg glæder mig til hun bliver stor nok til rigtigt at forstå det dér med museer - selvom det selvfølgelig også er alletiders at hun synes det er en fest, at hun bare får lov til at sidde op i klapvognen i stedet for at ligge ned. 

English:
How perfect is this skirt for lazy afternoons? I mean.... those days where you really need to feel comfortable but at the same time want to look good enough to leave the house. That's the way this skirt is. It's so soft and wonderful that it might as well be your PJ's. But it also looks really, really nice! I love that combination. It's available in Danish supermarkets at the moment. 

Skirt - VRS Jackie / T-shirt - Junarose / Sneakers - Nike 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...