Sider

24.8.15

Zizzi giveaway: Let's make this monday better

I'm sorry, guys! This giveaway is for Danish readers only. 

Det er mandag og det regner og tordner, så vi har brug for lidt der kan løfte humøret, ikke? Jo tak! I samarbejde med Zizzi har jeg nu muligheden for at give én af jer lidt ekstra varme til efteråret, som altså er lige om hjørnet, og et smil på læben. 

Du kan nu vinde denne skønne indendørs jakke i fake fur i str. L. Jakken er i den fineste, sarte lyserøde farve og er noget så blød! Den er helt perfekt til de halvkølige sensommeraftener og til kolde, regnvejrsfulde efterårsdage. 

Se jakken, som har en værdi af 800 kr., her: https://www.zizzi.dk/overdele/jakke-rosa-s-y98846a

Jakke

Vil du gerne have en chance for at vinde? 
Så skal du:
1. Følge Piece of my mind på Bloglovin' og Facebook. 
2. Fortælle hvorfor du er vild med Zizzi i kommentarfeltet herunder

Vinderen bliver trukket søndag den 30. august! Held og lykke!

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker hele konceptet omkring moderigtigt tøj der ikke går på kompromis med pasformen til os kvinder der ikke kan passe en klassisk str. 42. Deres markedsføring er meget nede på jorden men uden at blive kedelig. Jeg synes generelt at de gør det rigtig, rigtig godt :-)

  - Lise Emilia
  lisenissen@msn.com

  SvarSlet
 2. pia sroka24.8.15

  Jeg elsker Zizzi fordi,de har styles i mange forskellige størrelser,både til små og store, og så har de så mange flotte designs og udvalg. :)
  piastulle@hotmail.com

  SvarSlet
 3. jeg var faktisk ikke kæmpe fan af zizzi før og tyede meget til udenlandske webshops fordi jeg synes deres stil var konet og kedelig, men jeg er vild med dem fordi de virkelig har relanceret deres brand og der nu er en masse moderne og ungt tøj så jeg gerne lægger mine penge i deres butik :)

  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 4. Blandt andet fordi de har rigtigt gode jeans. Til forskellige faconer, højder og stilarter. Fra billige basisjeans til de lidt dyrere med flere detaljer. Det samme gælder faktisk overdele. Jeg har efterhånden snart kun Zizzi i skabet :-)

  SvarSlet
 5. Jeg syntes de er kommet så meget med de sidste par år,så vi store piger også kan klæde os lækkert og jeg syntes at det er en god kvalitet til en fornuftig pris

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...