Sider

19.12.15

Saturday night sparkle


Kommer I afsted til en masse gode julefrokoster derude? Her må jeg nok indrømme, at det står lidt stille på den front, men på den anden side, så har det aldrig været noget, jeg har gjort meget i, så det er okay. Men jeg ærgrer mig stadig temmelig gul og grøn over, at jeg måtte melde mig syg fra den ene julefrokost i år, som faktisk ville indeholde lidt vin for mit vedkommende på grund af sygdom. Det var en skam, for jeg havde virkelig glædet mig - OG jeg havde denne kjole liggende klar til anledningen. 

Den er simpelthen så smuk og jeg glæder mig allerede til fremtidens fester, hvor jeg kan tage den på. Den kan købes hos Zizzi lige her, hvis du også er fristet af glitter fra top til tå. Den er som skabt til jul og nytår. Hvis du skulle have lyst til at klikke den champagnefarvede pallietdrøm hjem inden jul, så gør det mandag d. 21. inden klokken 14, ikke? Så skulle den kunne nå frem inden lysene skal tændes på træet. 

English:
Are you going to a lot of great Christmas parties at the moment? I'm not, to be honest, but it was never really my kinda thing anyway so it's okay. However I'm still sad that I had to cancel the one evening that would have been a night of fun and wine and great food for me. I was sick and I had been looking so much forward to that night - and I had this dress waiting for me to go out! Such a shame. 

I'm already looking forward to the parties of the future that'll allow me to wear this dress. You can get it at Zizzi right here. It's made for christmas and new years, right?  
4 kommentarer:

 1. WOOOOOOOOOW en kjole!!!!

  SvarSlet
 2. Maria/FrkBagh21.12.15

  Skøøøøn kjole Malene 😊👍

  SvarSlet
 3. Maria/FrkBagh21.12.15

  Skøøøøn kjole Malene 😊😊👍

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...