Sider

22.5.13

Junarose: New brand in town

Mange af jer har sikkert hørt snak om det nye mærke Junarose - og hvis I ikke har, så kan jeg fortælle jer, at det er Bestsellers nye plussize-mærke, som ramte butikkerne for en lille måneds tid siden. Jeg har ventet spændt på den første kollektion siden jeg hørte små fugle pippe om, at det var på vej - og jeg var glad for, at det ikke skuffede, da jeg så de første nyankomne varer i butikkerne. Der er tale om flot og trendy tøj med et ungt udtryk - og det kan vi jo godt lide! 

Jeg har før kort nævnt, at jeg synes det er en skam, at tøjet ikke laves større end størrelse 54 og at tøjet oven i det er småt i det (så jeg f.eks. skal bruge de største størrelser, der laves). Jeg synes også, det er lidt synd, at tøjet ikke ender i Bestsellers egne butikker, fordi det ville klæde modebranchen i det hele taget af integrere alle størrelser og former bedre. Men nok om det! For først og fremmest er jeg glad for at Bestseller har fået øjnene op for, at vi plussize piger også er her. Tøjet er flot, priserne ser særdeles fornuftige ud og de styles jeg har indtil videre ser ud til at leve op til mine forventninger om kvalitet - så jeg er begejstret og glad! 

Jeg har fået tilsendt lookbooken for efterår/vinter 2013 og det ser altså også lovende ud. Jeg er ikke helt sikker på, hvornår tøjet landet i butikkerne, men jeg har hørt ordet "juli", da jeg fik den tilsendt. Her følger nogle af mine yndlingslooks. 

A lot of you probably already heard about the new brand Junarose - if you haven't I can tell you, that Junarose is Bestseller's new plussize brand and that it hit stores (at least here in Denmark) about a month ago. I've been excited about it ever since I heard just a rumor about it a long time ago - so I was happy when it arrived and happy that it didn't dissapoint. We're talking about beautiful, trendy clothes with a young look - and we like that, don't we? 

I've mentioned before, that I think it's a shame that it only goes to a size 54 and that the clothes is running small (for an example I have to wear the largest size they make). And I also think it's a shame that the clothes won't be found in Bestseller's own stores, after all I would like the fashion industry to integrate all shapes and sizes better. But having said that I'm just happy and thrilled that Bestseller has finally seen that plus size girls are here too! The clothes are nice, prices look good so far and the styles I've gotten my fingers on are living up to my expectations of quality - so I'm more than happy! 

I was send the lookbook for  fall/winter 2013 and it's promising. I'm not sure when it'll be in stores, but I heard the word "July" when it was sent to me. I've picked out some of my favourite looks.


Hvad synes du? Hvad er dine favoritter?

What do you think? What are your favourites?

3 kommentarer:

 1. prikkede leopard agtige bukser og nederdelen er ikke dum.. slet ikke.
  Når du siger "gode priser" hvad er det så ;) ? Og hvor finder man skidtet, det er jo nærmest kun xl der ikke kun kører egne mærker.. (med mindre man kender lokale butikker). Ved du om de kommer online ved bestseller?

  SvarSlet
  Svar
  1. Gode priser dækker over, at den dér mørkeblå chiffon-bluse jeg havde på, på nogle billeder for et par dage siden, koster 260 kroner i butikkerne. Rigtig mange af toppene koster lige der omkring, ser det ud som om. Det svinger selvfølgelig lidt, men umiddelbart er det ikke overdrevent dyrt.

   Jeg har faktisk spurgt dem om forhandlere i Århus, København og Esbjerg (alt som er relevant for os, ikke?). Og der er tale om Nanna Xl og Salling for Århus. Nanna XL for Esbjerg. Og for København er der selvfølgelig også XL i oplandet og ellers skrev hun noget om Zhenzi-butikkerne - ikke at jeg ved, hvor de ligger.

   Jeg ved ikke om de kommer online - men det kunne være fedt!

   Slet
  2. Jeg tror de mener de butikker der ligger under "Laura". Det plejer at være sådan nogle to-delte butikker med "alm str" og "store str" der ligger blandt andet en i Amagercentret så hut jeg hvisker ;)

   Men priserne lyder gode, man må jo bare holde øje så :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...