Sider

6.9.13

Last days of summer - another white dress

I dag har jeg været på Food Festival og har suget alle solens sidste sommerstråler til mig. Vejret i dag har været fuldstændig fantastisk og jeg har endnu engang nydt at gå rundt i lys kjole og bare ben - i dag så jeg faktisk sådan her ud igen. Jeg er kunne virkelig godt tænke mig, at sommeren gad blive her lidt længere. Jeg har egentlig ikke noget imod efterår, som sådan og da det regnede den anden dag, hyggede jeg mig da også gevaldigt under et tæppe. Men jeg savner nærmest allerede sommeren - og så er der altså lang tid til at solen kommer tilbage for alvor! 

I sidste uge havde jeg den her kjole på en dag, hvor jeg mødtes med mine læsegruppeveninder til brunch. Jeg fik kjolen i gave af min søde kæreste. Jeg plejer gerne at sige, at hvidt tøj også betyder at der er ketchup i nærheden - og at man spilder! Men i år har jeg taget chancen. Og det er faktisk gået godt. Bortset fra, at min veninde er så dårlig til hvidt tøj, at hun ikke engang kunne styre at sidde ved siden af én i hvidt uden at plette på det. Men det er heldigvis gået af i vask! 

Today I went to a Food Festival in my city and I sucked up every single sunbeam, before summer will leave for good. The weather was lovely today and I really enjoyed walking around in a white dress with bare legs - today I wore this again. I'd really wish that summer would stay longer. It's not that I don't like fall - it was raining so much the other day and it was really nice to sit under a blanket listening to the rain. But I kinda miss summer already and it'll be a long while before the sun will come back. 

Last week I wore this dress when I met up with my old study group for brunch. My sweet boyfriend gave the dress to me. I usually say that when you wear a white dress there'll be ketchup somewhere near and you will drop it. Well.. This year I took a chance and I haven't had any accidents including ketchup or anything like it yet. Except.. My friend is so bad at wearing white clothing - she can't even sit next to one wearing white without spilling. Luckily I was able to wash it off. 

Dress - Asos Curve
Hvordan har du det med at have hvidt på?
How do you feel about wearing white?

4 kommentarer:

 1. Jeg er en gris, når jeg har hvidt tøj på. Faktisk er det endt med at hvis jeg har hvid top på, så sidder jeg med et viskestykke som hagesmæk :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha! Jeg har altså også i perioder bare taget min top af, når jeg skulle spise, hvis den var hvid. Altså skiftet den ud med en anden, mindre sart farve.

   Slet
 2. Beautiful dress. You look so lovely. ♡

  I don't like wearing white clothes. I don't think I look too fat in it (that's not the reason), but I have a huge dog who loves using humans and their clothes as a towel. So … white clothes weren't save for long. That's why I avoid them. ^^

  ♡ Mel xoxo

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you so much.

   Ah, I see! My parents have a big dog too and I wouldn't consider wearing white when I'm near him either. ;)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...