Sider

17.1.14

Hi!Hej søde mennesker! 
Nu har jeg efterhånden været blogger i to år, men det føles ikke rigtigt sådan. Måske fordi jeg i starten faktisk ikke snakkede ret meget om det. Jeg skulle lige finde ud af om jeg kunne finde mig tilrette på blogger-hylden og om jeg trivedes med det. 

Det gør jeg. Men jeg går stadig ikke rundt og råber op om at jeg har en blog. Men det er altså ikke fordi det er en hemmelighed - jeg er bare ikke helt sprunget ud af blogger-skabet endnu og sagt det til alle. Jeg har faktisk slet ikke sagt det til ret mange.

Men derfor lægger man jo spor rundt omkring på nettet alligevel og igår fandt jeg for eksempel ud af, at en af mine kære veninder følger med. Det gjorde mig glad. Og det fik mig til at tænke over: hvem følger mon egentlig med her? I må hjertens gerne være her, jeg er bare nysgerrig. 

Så! Hvis du kender mig ude i virkeligheden og læser med her, vil du så ikke komme frit frem og sige hej? Det kunne være hyggeligt. Hvis vi ikke kender hinanden og du bare vil sige hej, så må du også meget gerne det!

English:

Hi sweeties! 
It won't be long until I've been blogging for two years(!) but it doesn't quite feel that way and I guess it's because I almost never talked about it in the beginning. I had to take some time to figure out if this blogging thins was for me at all. 

And it is. However it's still not like I go around telling everyone I know about my blog. Not that it's a secret or anything. I guess I'm not really out of the blogger-closet yet and I still haven't told a lot of people. 

But you know... It's hard to hide (not that I've been trying to hide, I hope you know what I mean) on the Internet and yesterday to give an example I found out that a dear friend of mine was reading my blog and it made me really happy. And it also made me think: who else is reading my blog? 

So! I guess what I'm trying to say is: if we know each other out in "the real world" I would love it if you would say hi! I would really like that. Also if we don't know each other but you just want to say hi - then that's okay too. 

8 kommentarer:

 1. Anonym19.1.14

  Hej, nej, vi kender ikke hinanden, men vi deler alma mater.
  Der er gode chancer for at du har mødt min mand ude på 'gården'
  Jeg fandt din blog via fotos af lækkert tøj og er blevet hængende lige siden :-)
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne!

   Hyggeligt, at du smed en kommentar. Nu er jeg jo vanvittigt nysgerrig over hvad alt det her betyder ;) Du studerer også på gården, eller? Og hvem er mon din mand? ;)

   Jeg kan se at du kommenterer som anonym, så jeg forventer ikke at du svarer med navne eller noget som helst. Jeg er bare nysgerrig, fordi det føles lidt sjovt, at nogen "derude" ved hvem jeg er, når jeg ikke ved, hvem de er ;)

   Slet
  2. Hej Malene
   Jeg blev færdig for nogle år siden, sprog i Nobel parken, min mand foretrækker at grave huller med koste, så han er bare en af dem i praktisk tøj, der også læser på gården. Han bliver færdig til sommer :-)
   Jeg har skam været ved at udfritte ham om han da ikke har set dig derude, men det mente han ikke at have.. Han er måske heller ikke den rette, han er mere som 'Bones', kan bruge timer med knogler..
   Så din anonymitet er stadig gældende.

   Slet
  3. I see, I see! :D
   Jeg har ikke ligefrem haft meget gang på gården det sidste lange stykke tid, så der er ikke så meget at sige til, at han ikke aner hvem jeg er. Hele 3. semester på kandidaten har jeg brugt på feltarbejde og hele 2. semester havde jeg undervisning i byen på grund af ombygning, så jeg har knapt nok været derude.

   Men hvor er det skægt! Min anonymitet er vist ikke så eksisterende i kraft af bloggen her, og det er også fint med mig, det var bare en skæg tanke, som jeg ikke havde skænket en tanke, at folk jo rent faktisk kan vide, hvem jeg er, uden at jeg ved noget om dem ;) Spøjst fænomen.

   Slet
 2. Hej Malene
  Vi kender hinanden, Sigvards søsters bonusdatter :)

  Mia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mia! :D
   Ej, hvor hyggeligt.

   Slet
 3. Jeg "kender" dig kun fra instagram... og jeg kan faktisk ikke huske om det var bloggen eller instagram, der kom først. Men jeg tror faktisk det var bloggen :)

  Lærke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lærke!

   Jeg kan heller ikke huske, hvor det hele startede - men jeg nyder i hvert fald, at du følger med begge steder. Så tak for det!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...