Sider

13.3.12

She's got the whole world


Watch: Urban Outfitters - Bracelet: Homemade - Nail polish: T.R.E.N.D colour 129

I weekenden var jeg med min søde veninde på gågaden i Esbjerg. Hun bor i København, så vi ser ikke hinanden så tit, så det var dejligt at se hende igen. Hun var så sød at have to ure med i tasken - et til mig og et til min søster. Der er nemlig ikke en Urban Outfitters i nærheden, når man bor i Jylland. Så er det godt at have gode veninder i København, som ikke har noget imod at gå på shopping for andre.
Jeg synes uret er så fint og det passer lige til en antropologistuderende, som mig.

I morgen skal jeg i biografen med mine kolleger og se John Carter. Jeg er lidt skeptisk, men jeg er sikker på, at det bliver hyggeligt.

Last weekend I met up with my sweet, sweet friend in our hometown. She lives in Copenhagen so we don't see each other too often. It was great to see her again. She had brought two watches with her - one for me and one for my sister. There's no Urban Outfitters nearby when you live in Jutland. So it's nice to have good friends in Copenhagen, who doesn't mind shopping for others.
 I think the watch is so pretty and it fits perfectly for an anthropology student like me.

Tomorrow I am going to the cinema with my colleagues to watch John Carter. I'm a little skeptical about the movie, but I'm sure we'll have a good time.

2 kommentarer:

  1. Jeg er blevet forelsket i dit ur :D Hold op hvor er det pænt!

    SvarSlet
  2. Tak! Jeg er altså også bare helt, helt pjattet med det.

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...