Sider

23.3.12

I've figured it out!Jeg har gennemskuet, hvorfor smukke kvinder som for eksempel Marylin Monroe ofte har halvlukkede øjne med meget smuk eyeliner på. Jeg har aldrig været et make up-vidunder og har længe haft problemer ligeså snart jeg nærmede mig en eyeliner; jeg fik hurtigt sorte skygger under øjnene og sorte buer på toppen af mit øjenlåg, når jeg åbnede mine øjne "for meget". Og flydende eyeliner er helt udelukket for mig - det går galt hver gang! Og ja; det kan godt være, at Marilyn Monroes sovekammerøjne ser pæne ud på billeder, men det er altså ret upraktisk at rende rundt med halvlukkede øjne hele tiden.

Løsningen? På billederne ser I en gel eyeliner fra Maybelline, som kommer i en lille fin krukke med en lille fin pensel til. Den er blevet en fast del af min make up-taske i de sidste måneder. Den er fantastisk nem at påføre og når den sidder der, så bliver den der.

I now understand why beautiful women like Marilyn Monroe often are seen with half closed eyes with beautiful eyeliner. I've never been much of a make up wonderchild and I've had problems with eyeliners for a long time. Quickly I got dark shadows under my eye and black lines on the top of my eyelid, when I opened my eyes "too much". And liquid eyeliner is out of the question - it goes wrong every single time! And yes; It might be that Marilyn Monroes sexy, half closed eyes look pretty in pictures, but it really isn't practical to go around with half closed eyes all the time.

The solution? On the pictures you can see a gel eyeliner from Maybelline. It comes in a little jar and with a little brush. It has become an important part of my make up collection in the last couple of months. It is amazingly easy to use and when it's on, it stays on.

2 kommentarer:

 1. Dengang du købte den røde læbestidt forslog jeg også gel eyeliner! ;)

  Jeg har den fra Maybelline, men hvis du har penge i overskud vil jeg helt sikkert anbefale en pensel fra MAC. Den er sååå meget bedre (snak med dem i biksen).. og har du endnu flere penge så gel eyelineren Black Track.. også fra MAC :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan jeg faktisk godt huske, nu du siger det, Mette!
   Du må undskylde, at jeg først har taget det til mig nu så. Men jeg er simpelthen så skeptisk, når det kommer til ny make-up og særligt, når det kommer til eye-linere. Jeg er bare ikke gode venner med den slags - men jeg er gode venner med den her!

   Jeg kunne godt finde på at overveje MAC's eyeliner engang, når jeg løber tør for den her. Og dit råd om penslen er SÅ meget skrevet bag øret, for den pensel, der fulgte med er allerede begyndt at skrante lidt.... (men jeg er altså også rigtig dårlig til at gøre den ordentlig ren).

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...