Sider

22.4.12

Searcing for the perfect one

Carmakoma - HM+ - Evans - Asos
De sidste par måneder har jeg været på udkig efter den perfekte blazer. Jeg har så mange outfits, hvor det bare ville være prikken over i'et med en fin blazer. Men jeg har ingen. Og er det så ikke typisk, at man bare ikke kan finde en, når man "mangler" en?
Blazeren fra HM+ er tæt på, men den sidder lidt sært på ryggen. Så jeg har ikke købt den. Endnu. Jeg er ikke helt sikker på, at jeg er modig nok til at bestille hjem fra nettet. Lige med blazere er det svært at forudse, hvordan det ser ud i virkeligheden. Og jeg synes det er så besværligt og trælst at bytte ting, som jeg har købt online.

Ved du hvor den perfekte blazer gemmer sig?

The last couple of months I've been looking for the perfect blazer. I have so many outfits that would get that last pretty touch with a nice blazer. But I haven't got one. And isn't it just typical that I can't find one when I "need" one?
The one from HM+ is close to perfect, but it looks a little strange on the back. So I haven't bought it. Yet. I'm not sure I am brave enough to order one online, 'cause I'm quite sure that it's very hard to predict how it will look in real life. And I hate returning things that I bought online.

Do you know where the perfect blazer is hiding?

4 kommentarer:

 1. Desværre nej - men jeg leder også... man skal bare have en blazer... med moden i øjeblikket... jeg gad godt have både en sort og en rød - begge dele gerne i velour...
  Solhilsner
  Stine

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det er bare så besværligt, Stine! Jeg har givet midlertidigt op. I hvert fald med henblik på en bestemt søndag i den nærmeste fremtid. ;)

   Slet
 2. that blazer is cute! And I love the yellow dress!
  Love the blog miss! And there is nothing better than a cute blazer!
  I agree!
  Greetings from California! New follower!

  chunkyfunkymonkeyz.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you for your comment and for following!

   Still looking for the perfect blazer - it's not an easy search.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...