Sider

15.4.12

Who needs an iPhone?

Først og fremmest vil jeg lige nævne min lange stilhed her på bloggen. Jeg ved ikke om det er på sin plads at undskylde eller hvad det er... Men sagen er bare den, at livet af og til kommer i vejen og at tiden nogle gange flyver så stærkt, at man knap har tid til at trække vejret. Sådan har de sidste par uger været for mig. Så derfor har der været stille. Jeg har hverken haft tiden eller overskuddet til at blogge. Så sådan ligger landet. Eller sådan lå det i hvert fald. Jeg håber, at der går noget tid, før jeg skal løbe så stærkt igen. For selvom det i det store hele har været nogle gode uger, så er det altså alligevel rart at have tid til at slappe af.

En af de gode nyheder, jeg har fået i de sidste par uger er, at Instagram endelig er kommet som app til android. Så er det slut med at blive holdt udenfor iPhone-foto-nørdernes lille hemmelige verden. Hvis du har lyst til at følge mig, så hedder jeg "malenefl" derinde.

En anden god nyhed er, at nu er jeg tilbage på bloggen og at jeg umiddelbart har tid til at få lavet nogle indlæg - jeg har også mange fine ting, jeg gerne vil vise jer.

First of all I want to mention my long silence on the blog. I don't know if I need to apologize... But the point is, that sometimes life gets in the way. And sometimes time goes by so fast, that you hardly have time to breath. The last few weeks have been like that for me. That's why I've been so quiet. I haven't had the time or the energy to blog. So there you have it. I hope it will be a while before I have to run so fast again. 'Cause even though it's been some good weeks (in the large picture at least) I like my time to relax.

One of the good news from these weeks; Instagram is finally an app for android too. Now I don't have to be left out of the secret world of iPhone-photo-lovers anymore. If you want to follow me on Instagram my name is "malenefl".

Also I'm back on the blog. And it seems like I will actually have the time to blog - and I have a few nice things to show you guys!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...