Sider

18.2.14

Birthday Week: Something old and something new


I anledning af min fødselsdag har jeg besluttet mig for nogle ting i forhold til bloggen. Først og fremmest har jeg lavet bloggens design lidt om - har I set det? Det er ikke noget særligt, men jeg kan godt lide, når det ser lidt nyt ud. For det andet har jeg besluttet mig for, at bloggen fremover af og til kommer til at have nogle temauger - i hvert fald når jeg lige har ideerne til det. Inden længe kommer der en uge, der handler om træning.

For det tredje har jeg oprettet bloggen på Facebook også. Facebooksiden finder I lige her og det ville gøre mig virkelig glad, hvis I gider gå derind og like den. På siden er det planen, at I bliver opdateret om nye indlæg, men også anden inspiration, som jeg ikke altid når at få blogget om. 

For det fjerde har jeg besluttet mig for at tage en gammel kending op fra glemmebogen. "Sunday Look Back" var i en periode min måde at holde jer opdateret på, hvad jeg går rundt og laver. Jeg kan faktisk ikke huske, hvorfor jeg stoppede med at lave det, måske fordi jeg ikke var sikker på, at I var vilde med konceptet. Måske fordi jeg sjældnere og sjældnere rent faktisk fik lavet det om søndagen. Men nu har jeg altså planer om at bringe den genganger til live igen. Om ikke andet, så fordi jeg de sidste dage har hygget mig gevaldigt med læse gamle Look Backs. 

English: 
Because of the blog's birthday I decided a few things about the blog. First of all I've done a few things about the layout - I don't know if you've noticed? It's not something big or anything, but I like it. And I like it when it feels and looks new. Second I decided that the blog will have theme weeks in the future - at least when I have the idea for one. Before too long there will be a theme week about working out. 

Third I made a Facebook page for the blog. You will find it here and I would really appreciate it if you would click the "Like"-button. The Facebook-page will keep you updated on new posts on the blog but I'm also planning on using that new space for sharing inspiration that don't always make it to the blog. 

Fourth of all I decided to bring an old friend back to life. "Sunday Look Back" was a weekly "event" at the blog - I'm not sure if you were into it and I guess that's why I stopped doing it. It was my way of keeping you updated on my life and what I was doing. I'm not sure why I stopped, as I said maybe because I wasn't sure if you all liked it. Maybe because I started forgetting about it and writing my "Sunday Look Backs" on Tuesdays instead. But now! It's my intention to bring it back - especially because I've been having fun reading old Look Backs lately. I hope you'll like them too. 


4 kommentarer:

 1. Hey søde du <3
  Jeg ville virkelig gerne like din facebookside, men jeg kan ikke åbne, når jeg trykker på "her" :(

  Hugs!

  SvarSlet
  Svar
  1. Sært! Jeg sætter min teknikker på problemet ;)

   Slet
  2. Det lyder godt nok lidt mærkeligt, for det virker på begge vores herhjemme. Øhm... Alternativt kan du prøve linket her: https://www.facebook.com/pieceofmymindblog

   Slet
  3. Det fungerer stadig ikke for mig :-( Sidder på en Mac, men ved ikke om det har nogen betydning? Hah. Jeg har været inde på din fine side nu! :)

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...