Sider

27.2.14

Cravings: Skirtmania

Up: H&M+, H&M+, New Look Inspire
Down: Dorothy Perkins, Junarose, Junarose, Junarose
Jeg har på fornemmelsen af foråret og sommeren kommer til at handle en helt masse om nederdele og kjoler for mit vedkommende. Jeg har før haft årelange perioder af mit liv, hvor jeg ikke har nærmet mig et par bukser. Det var noget der mindede om fem år, kun afbrudt af en tur til Vatikanet, hvor jeg blev nødt til at dække mine knæ med et eller andet. Bukserne vandt mit hjerte lidt igen for et par år siden, men kjoler og nederdele bliver vist aldrig væltet af førstepladsen - bestemt ikke i år!

English:
I've got a feeling that this Spring and Summer will be all about skirts and dresses for me. I've had looong periods of my life where I wouldn't even come near a pair of pants. I think I lived in dresses and skirts for five years, except that one visit to the Vatican City where I had to cover up my knees with something... Over the last couple of years a few pair of jeans has moved into my closet, however skirts and dresses will probably never be knocked off the first place - definately not this year! 

4 kommentarer:

 1. Jeg har virkelig sendt lange blikke efter den med blonder fra H&M - den er altså ret så fin.

  Jeg står og skal til bryllup hos min søster om nogle måneder men jeg har ingen ide om hvad jeg skal tage på - kunne du måske lavet et indlæg med inspiration til kjoler man kunne tage på til bryllup?
  Det ville være ret lækkert :) keep up the good work :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Har du mon set det nederdel et sted ude i den virkelige verden? Jeg har nemlig kun set det online :) Men ja, det ser så fint ud!

   Jeg skal nok lige forsøge at kigge mig lidt rundt efter kjoler til den anledning - jeg vil ikke love at jeg kommer op med noget, men jeg vil love at jeg prøver!

   Slet
 2. Super :) nej har desværre ikke set den :( vil nemlig godt prøve den på, den ser nemlig lidt kort ud

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcist! Det er altid lige rart at prøve det - også fordi deres størrelser ikke altid er så nemme at regne med...

   Forresten: hvilken slags bryllup skal du til? :) Galla eller lidt mere afslappet?

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...