Sider

15.7.14

OOTD: Those summer days

For lidt tid siden blev jeg kontaktet af Bilka, der spurgte om jeg ville være interesseret i at anmelde nogle af deres sommerstyles. Jeg kommer alt for sjældent i Bilka og jeg må også indrømme, at jeg sjældent har ejet tøj derfra, men når det så er sagt, så var der faktisk op til flere fine sommerstyles at vælge imellem og jeg har altså ikke noget imod tanken om tøj, der ikke koster det hvide ud af øjnene. Jeg har ikke noget imod at betale penge for mit tøj, men nogle gange er det rart at kunne opdatere garderoben lidt uden at ofre hele opsparingen. Alt jeg har modtaget er lavet i lækkert bomuld (og det er jo perfekt til sommeren), går op til en størrelse 52 og der er ikke et stykke tøj, som koster mere end 99 kr. i butikkerne. Det er da ret vildt, hva'? 

Det første look jeg gerne vil vise jer er med et af sommerens must haves - bløde, rare bukser, som er casual og virkelig pæne på samme tid. Jeg er normalt ikke så meget til lyserød, men printet gjorde mig glad i låget og bortset fra at bukserne er lidt små i størrelsen (eller også er min gravide mave bare vokset), så er de også rigtig rare at have på - jeg er i hvert fald gået på udkig efter flere bukser af denne slags, for de er så afslappende at have på. 

English:
A while ago I was contacted by the Danish supermarket Bilka who asked me if I would be interessted in doing a review on some of their summer styles. I don't go to Bilka very often and I rarely buy clothes there to be honest, but with that being said this season they actually do have some very nice summer styles to choose from. And the prices are crazy low too - not that I usually mind spending money on clothes but sometimes it's just nice to update the wardrobe without spending all you have. All the styles I recieved is made in nice cotton too and that's just perfect for summer.  

The first look I want to show you features one of the must haves this summer - soft, nice pants. Both casual and stylish at the same time. Usually I'm not really into pink but this print made me happy so I thought, why not? The pants are running a little small (then again; it might be me growing) but they're still quite comfortable -  I know for sure that I'll be looking for more pants like this. They are so comfortable. 
Pants - Bilka (gifted for review) // T-shirt - Junarose // Sandals - Ecco

2 kommentarer:

 1. Anonym15.7.14

  Now those are some awesome pants! \o/

  SvarSlet
  Svar
  1. I know, right?! They are awesome. Sadly a bit on the small side too, but I'm planning on finding similar pants.

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...