Sider

29.8.14

Stay warm (What?!)

On top: Zizzi // Junarose // H&M +
On bottom: Violeta by Mango // Junarose // Inspire, New Look
Okay - jeg VED godt, det her indlæg virker helt vildt fjollet og malplaceret, når vejrudsigterne lover at sommeren kommer tilbage for en stund. Men jeg vil alligevel slå et slag for, at I allerede nu går ud og holder øje med udvalget af jakker til de kommende kolde sæsoner. Hvorfor, spørger du måske? Jeg har jo ikke brug for den her og nu? Nej. Men hvis jeg har lært noget af dengang, jeg arbejde i tøjbutik, så er det, at vinterjakkerne kommer i butikkerne nu og i den allernærmeste fremtid og at de forsvinder utroligt hurtigt igen. Og ja, der står altid mindst én håndfuld kunder (eller ti), når den første frost og sne melder sig og klaprer med tænderne og spørger efter en vinterjakke - og det eneste vi kan gøre er at melde så godt som udsolgt. Så dagens tip er: Vær hurtigt ude!

Ovenfor er nogle af mine favoritter, som jeg fandt igår midt i et specialeoverspring. Det skal der jo også være plads til. Som udgangspunkt skal jeg ikke have ny jakke i år, men jeg har alligevel tænkt mig at prøve at følge mit eget tip - i hvert fald skal jeg meget snart have mine vinterjakker op fra kælderen og forsøge at vurdere om de også kan holde mig nogenlunde varme, når jeg render rundt og er højgravid. Hvis det ser helt kritisk ud, må jeg hellere se om jeg ikke kan fikse et alternativ og shoppe vinterjakker midt i sommervarmen.

English:
Okay - I KNOW it might seem crazy to talk about winter coats right now. Even though we've had a few true Autumn days so far Summer seems to be back for a while here in Denmark. But I still really want you all to look out if you're looking for a new coat this year. Why, you might ask? I don't really need one right now since the weather is great? No, you're right. But if I should take only one lesson with me from when I worked in a store it should be that winter jackets hit stores around now and in the nearest future and they dissapear so quickly again! And yes, there was always at least a handful of customers (or ten) when the first snow appeared, standing there cold to the bone asking for a coat - and all we could say was that we didn't have any. So today's tip: Be quick!

Above are some of my favourites I found online yesterday when I was supposed to be working on my thesis - but hey; displacement activities are a must, right? I don't really need a new jacket this yaer but I'm still going to listen to my own tip; at least I'm going to try on my winter jackets really, really soon and try to figure out if they can still keep me warm when I'm only a month from giving birth. And if they can't then I just have to try to find a winter jacket in the summer sun. Right?

2 kommentarer:

 1. Anonym17.9.14

  Jeg er virkelig glad for at jeg lige så det her indlæg! Jeg har i løbet af de sidste par år gået fra at være en str. 40 til nu at være en str. 48 - og jeg er helt lost omkring hvor jeg skal finde en pæn vinterjakke - i min str. Så jeg vil egentlig bare gerne sige tak for inspirationen - det er nogle rigtig flotte jakker du har fundet! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej - og tusind tak for din kommentar! Jeg er da glad for at jeg kan hjælpe. På det seneste har asos også fået en del, der er flotte. Så er det bare om at komme på jagt - held og lykke!

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...