Sider

24.4.15

Wish I was wearing

Jeans & top - Junarose / Bag & watch - Asos / Heels - Ecco / Lips - Clinique
Indrømmet: Jeg har alt for mange dage for tiden, hvor jeg ikke når at trække i andet end et par jogging-agtige bukser og en løs top. Dagene går jo alligevel, om jeg får sat hår og lagt make-up og taget pænt tøj på eller ej, men i virkeligheden så burde jeg snart hanke op i mig selv og gøre et eller andet. Sagen er jo bare den, at tiden forsvinder i amning og træthed og introduktion til grød (ja, hun er så stor allerede) og putning og trilleture med barnevognen. Og jeg har for længst affundet mig med, at man godt kan gå i Brugsen med rander under øjnene og uglet hår, for når lillepigen har brug for en trilletur, så er det nu og ikke når mor er "klar" til at gå ud. 

Hvorom alting er, så ved jeg jo også godt, at jeg bliver et gladere menneske af at gøre lidt ud af mig selv de fleste dage. Forstå mig ret: jeg er glad og for det meste render jeg rundt i en træt lykke-kærlighedsbobbel, hvor vores lille pige bare bliver skønnere og sejere for hver dag. Min verden er blevet til baby-land og det er okay, at det er dét verden drejer sig om. Men når jeg nu ved, hvor meget det betyder for mit selvværd, at jeg gør lidt, så er det da egentlig for dårligt, at jeg stiller mig selv allerbagerst i køen. Det er helt sikkert meget naturligt og det bliver jo heller ikke ved med at være sådan og jeg har det fint nok med det, men. Alligevel, ikke? 

Nå men! Hvis jeg havde energien til det (i dag er jeg virkelig træt, for nogen holdt fest i halvanden times tid midt i nat. Lige dér, hvor jeg var faldet godt i søvn) og hvis jeg havde det her i mit skab, så ville jeg virkelig gerne have det her på. For det er skisme da pænt og forårsagtigt. Og nu er jeg lidt træt af, at jeg ikke bestilte uret dér med hjem sammen med de ammevenlige kjoler, der er på vej hjem til mig fra Asos. Mere om dem senere! 

English: 
I'll admit it: there's too many days right now where I just put on loose pants and a loose top. And the days go by even though my hair is a mess and I'm not wearing any make-up and doesn't really dress (it's not getting dressed, when you just put on what's next to the bed), but I really should do those things. The thing is that time dissapears in between breastfeeding, being tired and trying to get someone to sleep. I'm used to going to the super market without make up and messy hair, 'cause when she needs to be taken for a walk it's now and not when I'm ready. And that's fine. 

But the thing is also that I feel better about myself when I look nice. Don't get my wrong: I am happy and I love this time in my life and our little gets more fun and lovely every single day. My world has turned into babyland and that's okay, but I know that it does matter to the way I feel about myself that I try to look nice, so I should start doing something about it. 

Well... That's a lot of talk when all I really wanted to say was: If I had the energy (I'm so tired today!) and if this outfit was to be found in my closet then I would love to wear this today. And now I'd wish I would have ordered that watch when I clicked home a little gift from me to me from Asos yesterday. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...