Sider

13.9.15

OOTD: Let's take the flowers with us


Når naturen falmer i efteråret, så begynder jeg altid at længes efter sommerens blomster og det er typisk her, at jeg begynder at bruge penge på at have lidt blomster i lejligheden for at mindes varmere dage. Det kan efterhånden heller ikke komme bag på nogle, at jeg ofte iklæder mig diverse blomsterprints - det er en rar måde at få lidt farve og liv ind i garderoben. 

I denne uge kan du få fingrene i det helt perfekte grafiske blomstrede efterårsprint fra VRS Jackie - det forhandles i Bilka og Føtex. Blazeren giver en fin, dæmpende kontrast til. Vær opmærksom på, at der ikke er stræk i stoffet, så det giver sig ikke. Derfor kan det godt være, at du lige skal have et nummer større end du plejer. 

English:
When nature fades in fall I always start to long for the flowers of the summer and I usually start buying flowers every once in a while just about now. I also love wearing flowers - it's such a nice way to get some life and colour in your wardrobe. 

This outfit can be bought in Danish supermarkets Bilka and Føtex. 

Dress VRS Jackie / Blazer - VRS Jackie / Boots - Ecco

1 kommentar:

  1. Hej Søde Malene. Du ved tilfældigvis ikke om der er et sted man kan se VRS kollektionerne? Leder med lys lygte efter en uldish frakke til max 500 kr. Gider ikke tage turen til Føtex hvis de ikke har noget der er værd at kigge på, nemlig :)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...