Sider

3.3.14

OOTD: Little black two pieceHej smukke mennesker! 

Glædelig mandag - er I klar til en ny uge? Jeg har ikke de store planer udover, at jeg for alvor skal igang med at researche (læs: læse en håndfuld bøger) til mit speciale. Men jeg håber, at jeg også får klemt nogle hyggelige ting ind. I dag skal vi for eksempel ud til min kærestes forældre, hvor jeg vist har kastet mig ud i at love noget med at lave lasagne til dem. Må man så godt få lidt præstationsangst? 

Her er lige et outfit fra den anden dag, hvor vi var ude at gå en lang tur for at nyde foråret. Mit pandehår er blevet så langt og ustyrligt nu (og jeg orker ikke at klippe det selv denne gang), at jeg tvinger det op i besværlig fletning for ikke at flippe ud over det. Faktisk er alt mit hår alt for langt og tykt og ustyrligt for tiden, så jeg glæder mig meget til at besøge min frisør. Det bliver dog først om små to uger, som det ser ud nu, fordi jeg trofast holder fast i min frisør hjemme i Esbjerg. Jeg er godt nok vældig ked af at skulle af med mine lyse spidser, men så må jeg jo lave nogle nye en dag. 

Jeg regner med at gå tilbage til en god gammel kending; en lang page med pandehår. Men hvis du nu sidder inde med en genial idé til min nye frisure, så sig da endelig til!

English:
Happy Monday - are you all ready for a new week? I don't really have any plans for the week except from the fact that I really have to start researching for my thesis, which means I'm going to read a lot. But hopefully I'll have the time to have fun too. Today we're going to visit my boyfriend's parents and I might have promised to make lasagne for dinner. Is it okay to feel a little nervous then? 

Here's an outfit from the other day. We went for a long walk to enjoy Spring. My bangs are so long and annoying by now (and I don't really feel like cutting them myself this time), so I have to force them into a braid to keep me from going crazy. Actually it's not just my bangs... my entire hair is too long and thick and uncontrollable so I can't wait to pay my hairdresser a visit next week. I'm still hanging on to my hairdresser in my hometown Esbjerg, so it won't be before that. I'm sad that I'm going to loose my ombre ends, but then I guess I can make new ones. 

I'm planning on returning to an old friend: a long pageboy with bangs... But if you have a great idea for a new haircut for my then don't be shy! I would love to hear.

Cardigan - Zizzi (Gifted) / T-shirt - Junarose / Skirt - Junarose
Shoes - Ecco 6 kommentarer:

 1. Wow you are looking very sexy!

  SvarSlet
 2. Yes, I also think it's pretty sexy :)

  SvarSlet
 3. Den kjole og cardiganen får virkelig det smukkeste ud af dine skønne kurver!!
  Knus
  Stine

  SvarSlet
 4. Det klæder dig ellers vildt godt med pandehåret sådan! (Er vildt med close up-billedet af dig!). Ville ønske, jeg kunne lave den dér fletning, men dels klæ'r det overhovedet ikke min ansigtsform og dels ender det altid i en kluddermors-fletning i stedet. :/ Og den dér cardigan, eggåz? Den er jeg også pænt forelsket i.

  - Line
  http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Tro mig! Det kræver også mange forsøg og meget frustration at få den til at sidde der ;) så jeg glæder mig nu stadig til at få det klippet. Men tak for komplimentet!

   Slet
  2. PS. Hen i en zizzi og kig om cardiganen er der! Hvis du ellers er plussize. Ellers bare glem det ;) imorgen har de fleste zizzi vist 20%

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...